FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde çeşitli etkinler düzenlenecek. Hain darbe girişimi sonrası, 15 Temmuz günü, Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edilmişti.

15 Temmuz'da düzenlenecek etkinliklerin programı şöyle:

Saat 9'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne bayrak asılacak. 

Saat 11'de Bursa Orhan Gazi Parkı, Trabzon Atatürk Meydanı, Konya Mevlana Meydanı, Diyarbakır Kurşunlu Cami Meydanı, Sivas Cumhuriyet Meydanı ve Erzurum Yakutiye Meydanı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili sergi düzenlenecek. Aynı saatte İstanbul Üsküdar Meydanı LED kulelerde video gösterimi ile İstanbul Taksim Meydanı 360 derece deneyim alanının açılışı gerçekleştirilecek.

Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik

Saat 14'te  Ankara Kızılay Meydanı, İzmir-Konak Gündoğdu Meydanı ve İstanbul Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili video gösterimi gerçekleştirilecek.

18.30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 il ve illere bağlı ilçelerde ve beldelerde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine ortak yayın ile canlı bağlanacak ve "Türkiye Yüzyılı'nın Kahramanları" programı düzenlenecek. 

Akşam saat 9'da da MAPPİNG gösterimi  İstanbul Haydarpaşa Tren İstasyonu ve Galata Kulesi'nde gerçekleştirilecek.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi