Türkiye'de kaç otomobil var? En çok hangi renk tercih ediliyor? İlginç veriler açıklandı... Türkiye'de kaç otomobil var? En çok hangi renk tercih ediliyor? İlginç veriler açıklandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da gerçekleştirdiği mitingde emekli vatandaşların merakla beklediği zam konusuna değindi. Erdoğan, "Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde artışa gittik ve 5 bin lira ek ödeme gerçekleştirdik. Temmuz ayında, yılın ilk altı ayındaki enflasyon rakamlarını dikkate alarak, emekli maaşlarına yapılacak zammı masaya yatıracağız," ifadelerini kullanarak, emeklilere yönelik planlarını paylaştı.

Ek Gösterge ve Küçük Esnaflara Destek

Cumhurbaşkanı, emeklilere yönelik müjdelerin yanı sıra memurlar için ek gösterge uygulamasını genişletecek düzenlemenin hazırlıklarının tamamlandığını da belirtti. Ayrıca, küçük esnafların prim gün sayısının azaltılması konusunda da çalışmaların devam ettiğini belirterek, hükümetin ekonomik refahı artırma yolunda attığı adımları anlattı.

Enflasyonla Mücadele

Erdoğan, konuşmasında Türkiye'nin enflasyonla mücadelesine de değinerek, "Avrupa'dan ABD'ye kadar herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz," diyerek, hükümetin ekonomi politikalarının etkilerini vurguladı. Emekliler, memurlar ve esnaflar için yapılan düzenlemelerin, ekonomik istikrarı sağlama ve vatandaşların refah seviyesini artırma hedefine yönelik olduğunu ifade etti.