Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için kalan adaylarını belirlemek üzere toplanacak. CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşecek toplantılar nedeniyle, yarın ve cuma günü CHP Genel Merkezi ziyaretçilere kapalı olacak.

CHP, bugüne kadar 622 seçim çevresinde adayını açıklamış durumda. Bu adaylık sürecinde, İzmir ve Antalya gibi önemli bölgeler de dahil olmak üzere yaklaşık 700 seçim çevresinde anket ve temayül yoklaması çalışmalarını tamamlamış durumda.

Bakan Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak Bakan Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) cuma günü saat 13.00'te toplanacak. MYK toplantısının ardından CHP lideri Özgür Özel başkanlığında Parti Meclisi (PM) toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda kalan seçim çevreleri için adayların açıklanması bekleniyor.

Parti, aday belirleme süreci nedeniyle yarın saat 09.00'dan itibaren 2 gün boyunca parti genel merkezine ziyaretçi kabul edilmeyeceğini duyurdu. Bu süreçte CHP, seçim stratejisini güçlendirmek ve hedeflediği bölgelerde güçlü adaylarla seçimlere hazırlanmak için çalışmalarını sürdürüyor.