Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, eşini darp eden damat tarafından saldırıya uğrayan kız kardeşlerini kurtarmak için eve giden iki ağabey, damat tarafından vurularak öldürüldü. Damadın, hastaneye götürürken aracının yakıtının bitmesi üzerine sokak ortasında bırakıp kaçtığı bildirilen iki kayınbirader hayatını kaybetti. Olayın ardından üç kişi gözaltına alındı.

Dehşet veren olay, Mustafakemalpaşa ilçesi Dere Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, kız kardeşlerinin eşi olan M.G. tarafından darp edilmesi üzerine sinirlenen Özkan G. ve Ahmet G., kardeşlerini almak için evlerine gitti. Evde tartışma çıktı ve tartışma büyüyerek silahlı bir çatışmaya dönüştü. Damat M.G. ile ağabeyleri M.G. ve K.M., kız kardeşlerini almaya gelen Özkan G. ve Ahmet G.'ye ateş açtı.

Galatasaray - Fenerbahçe maçının ilk 11'leri açıklandı Galatasaray - Fenerbahçe maçının ilk 11'leri açıklandı

Damat M.G., silahla vurduğu eşinin ağabeylerini kendi aracıyla hastaneye götürürken aracının yakıtı bitti. Bunun üzerine M.G. ve K.M., Özkan G. ve Ahmet G.'yi araçla birlikte sokak ortasında bırakarak kaçtılar.

Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri, Özkan G. ve Ahmet G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kaçan üç şüpheli ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.