Trabzon'un ünlü ilçesi Of, tarihi ve kültürel mirasıyla dikkat çekerken, 150 yıldır devam eden bir geleneği de barındırıyor. 1874 yılında kurulan Of Belediyesi, o günden bu yana aynı aile tarafından yönetiliyor. İlk başkanları Sarıalizade Ömer Lütfü Bey'in 52 yıl süren hizmetiyle başlayan bu geleneğin ardından, ilçe belediyesi hep "Saral" ailesi tarafından idare edildi.

 150 yıldır bozulmayan gelenekte ilçede 14 kez belediye başkanlarının isimleri değişse de soyadı hep aynı kaldı. Karadeniz'de göreve gelen ikinci kadın belediye başkanı olan Semahat Sarıalioğlu 1998-1999 yılları arasında görev yaptığı ilçede 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra belediye başkanlığı görevini sürdüren Salim Salih Sarıalioğlu tekrar AK Parti'den aday olarak gösterildi. İlk belediye başkanının torunu olan Salim Salih Sarıalioğlu'nun ilçe belediyesi için rakiplerinin çoğunluğu da 'Saral' soy isimli adaylar oldu.

Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman? Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman?