Beeşiktaş'ta, Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi'nde bulunan 16 katlı bir binada meydana gelen yangın, 7 kişinin hayatını kaybetmesi ve 6'sı ağır olmak üzere 9 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Yangının sebebi henüz tespit edilemedi. Yangın ihbarının ardından, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi ve çevrede güvenlik önlemleri alındı. 

AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özel görüşmesinde 'boş koltuk' tartışmasına dair açıklama AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özel görüşmesinde 'boş koltuk' tartışmasına dair açıklama

Bina içindeki kulüp olarak kullanılan eksi 1 ve eksi 2. katlardaki yangına itfaiye ekipleri 31 araç ve 86 personel ile müdahale etti. İstanbul Valiliği'nin açıklamasına göre, yangın saat 12.47'de Gayrettepe Mahallesi'nde başladı ve eğlence merkezinin bulunduğu katlarda gerçekleşti. Yetkililer, hayatını kaybedenlerin sayısının 7 olduğunu belirtirken, yangında yaralanan 9 kişinin çevredeki hastanelere sevk edildiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.