Batman’da geç saatlerden itibaren başlayan kuvvetli yağışın ardından sel meydana geldi. Bir kadın hayatını kaybetti, oluşan sel akıntısına kapılan 3 çocuğun ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Batman'da Seyitler Mahallesi 3062’nci sokakta meydana gelen sel nedeniyle, Lalihan Güner (54), evinin önündeki akıntıya kapılarak sürüklendi.

İhbar edilen bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Sudan çıkarılan Güner’in, cansız bedenine ulaşıldı. Güner’in cansız bedeni, otopsi için morga konuldu. 

Oluşan sel felaketine kapılan 3 çocuğun ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Batman Valisi Ekrem Canalp bölgede araştırmalar yaptı.

Mehmet Şimşek: Enflasyon Mayıs Ayında Zirve Yapacak, Ardından Hızla Düşecek Mehmet Şimşek: Enflasyon Mayıs Ayında Zirve Yapacak, Ardından Hızla Düşecek

Vali Canalp, kayıp 3 çocuğun babası Hakkı Güner’le görüştü.

Batman Valisi Ekrem Canalp, şehirde 240 noktada birçok ihbar aldıklarını söyledi. Oluşan sel de, 1 kişinin hayatını kaybettiğini belirten Vali Canalp, " Bir vatandaşımız yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamadı. Çok sayıda hanemizde bodrum katıyla ilgili 240 ihbar aldık, bodrum katlarına su basması ihbarı olarak. Ekiplerimiz bu mahallelerde ki suları boşaltıyorlar. Burada ise 3 evladımız kayıp, onları arama çalışmaları devam ediyor." dedi.