Rize'nin Güneysu ilçesinde, 12 yaşındaki bir çocuk sevdiği ve beslediği başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin saldırısı sonucu iki kolundan yaralanan çocuk, ailesi tarafından Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen çocuğun durumunun iyi olduğu belirtildi.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Olay, hafta sonu tatilinde evinin önünde oynayan E.B.'nin başıboş köpeği beslemek istemesiyle meydana geldi. Evinin önüne gelen köpeği beslemeye çalışan çocuk, köpeğin saldırısına uğradı. İki kolundan yaralanan E.B., ailesi tarafından hastaneye götürüldü.

E.B., yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Ben köpeği besleyip, seviyordum. Daha önce böyle bir şey yapmamıştı. Herkes besliyordu. Ben de onunla oyun oynarken direkt benim kollarıma saldırdı. Kolumu kurtarmaya çalışırken diğer koluma da saldırdı. Olay böyle oldu. Sonrasında ben bağırdım. Ben o korkuyla ağlama fırsatımda olmadı. Evden arabayla hastaneye gittik. Güneysu’daki hastaneden de beni buraya sevk ettiler."