Aylardır gündemden düşmeyen başıboş köpek sorunu son iki günde yine can aldı. Son iki günde meydana gelen olaylarda da aralarında çocukların da bulunduğu 7 kişi de yaralandı. Yararılandan bazılarının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor.

 Mersin Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli mahalle bekçisi Muhammet Çağrı Turgut, Mersin'de seyir halindeyken köpeğe çarpmamak için manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

wB1aR_1685541891_2744

Muhammet Çağrı Turgut, olay yerinde sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtulamadı.

Tokat'ta da Kimya Öğretmeni Uğur Perçin, akşam 23.30 vakitlerinde şahsi otomobili ile seyir halindeyken sokak köpeğine çarpamamak için manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden Uğur Perçin, aydınlatma direğine hızla çarptı. Kaza sonrası acil sağlık ekipleri olay yerine geldiler. Uğur Perçin ağır yaralı ve yanında bulunan Birnuğ Tuğba Özdağ da hafif yaralandı. Sağlık ekipleri en yakın sağlık kuruluşuna hızla iki yaralıyı kaldırdı.

Öğretmen Uğur Perçin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Vefat eden Uğur Perçin'in öğrencileri, öğretmenlerinin hayatını kaybetmesi üzerien gözyaşlarına hakim olamadı.

QlzMc_1685542003_8615

Kocaeli Kandıra ilçesinde de 9 yaşında olduğu belirtilen bir çocuğa sokak köpekleri saldırdı. Adının Hamza Yusuf olduğu belirtilen 9 yaşındaki çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kars Sarıkamış'ta da 6. yaşındaki Harun Karadağ da arkadaşları ile oyun oynarken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Olayın yaşanması ile yaralanan çocuk hastaneye kaldırarak kuduz tedavisine başlandı.

zQwTb_1685542038_173

İşletmeciler dikkat! IBAN’a transferde cezalar belli oldu İşletmeciler dikkat! IBAN’a transferde cezalar belli oldu

Zonguldak'ta da pitbull cinsi köpek çocuğa saldırdı. Alaplı ilçesinde gerçekleşen olayda çocuğuna pitbull cinsi köpeğin saldırdığını gören anne çocuğunu kurtarmak isterken saldırıya uğradı. Saldırı sonrası anne ve çocuk hastaneye kaldırıldı.