Atatürk Üniversitesi Açıktan ve Uzaktan Öğretim Fakültesi, hafta sonu gerçekleştirilen ATA AÖF ara sınav sorularının erişime açılacağı tarihi duyurdu. ATA AÖF vize sınavı, 25-26 Kasım tarihlerinde yapıldı. İşte detaylar...

ATA AÖF Vize Sınav Soruları Erişime Açıldı mı?


Atatürk Üniversitesi Açıktan ve Uzaktan Öğretim Fakültesi, ATA AÖF ara sınav sorularının 28 Kasım 2023 (yarın) saat 17.00'de erişime açılacağını duyurdu. Bu tarih itibariyle öğrenciler, sınavın sorularını inceleyebilecekler.

ATA AÖF Ara Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?


ATA AÖF vize sınav sonuçları için henüz resmi bir tarih açıklanmamıştır. Ancak genellikle sınav sonuçları, sınavdan 10-15 gün sonrasında açıklanmaktadır. Bu bağlamda, aralık ayının ilk haftalarında ATA AÖF vize sınav sonuçlarının belli olması beklenmektedir.

ATA AÖF Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"


ATA AÖF sınav sonuçlarına https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden veya ÖYS, AtaMeta uygulamasının “Sınav İşlemleri” kısmından, ATA-AOF Mobil ve ATAAOF OYS uygulamalarından ulaşabilirsiniz. Sınav sonuçları değerlendirilirken, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı götürdüğü hatırlanmalıdır.