Ülkemizde 'Bayrak Asan Dayı' olarak tanınan ve birçok caps uygulamalarına konu olan Salih Tahtalıoğlu, Cumhuriyetin 100. yılı özelinde bayrağını yine balkonuna astı. Tahtalıoğlu, bu özel günü unutulmaz kılan bir jestle daha anlamlı kıldı.

2013'te başlayan fenomenlik hikayesi

Salih Tahtalıoğlu'nun fenomenlik yolculuğu, 2013 yılında İHA tarafından çekilen bir fotoğrafla başlamıştı. Bu fotoğraf sayesinde internet dünyasında "Bayrak Dayı" olarak anılmaya başlandı. Photoshop aracılığıyla hazırlanan capslerde; spor takımlarından siyasi partilere, Kremlin Sarayı'ndan Özgürlük Heykeli'ne kadar birçok farklı konuda yer aldı.

Dursunbey Belediyesi'nin anlamlı hediyesi

Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı

Dursunbey Belediyesi, Tahtalıoğlu'na Cumhuriyetin 100. yılı anısına Türk Bayrağı hediye etti. Bu bayrağı aynı balkona asan Salih Tahtalıoğlu, bu özel günün coşkusunu ve gururunu yansıttı. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Tahtalıoğlu'nun tüm vatandaşları iş yerleri ve evlerine bayrak asmaya davet ettiği belirtildi.