Bakan Işıkhan duyurdu: O işlemler artık dijital oluyor Bakan Işıkhan duyurdu: O işlemler artık dijital oluyor

Dolandırıcılık olayında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Denizbank eski Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın ifadesine göre, Arda Turan, Emre Belözoğlu, İbrahim Çağlar, Emre Çolak, Muslera, Bülent Çeviker, Buse Terim ve Terim Arıcan'dan aldığı paraları fona yatırmayarak, Semih Kaya ve Fırat Özdemir'e ödeme yapmış.

Erzan'ın ifadesine göre, Semih Kaya'nın menajeri olan Fırat Özdemir'den 3 milyon 200 bin dolar aldığını belirtti. Ancak, Semih Kaya'nın tehditleri nedeniyle bu parayı geri ödemesine rağmen, Semih Kaya'nın hala kendisinden alacaklı olduğunu söyledi.

Ayrıca, Semih Kaya'nın aldığı parayla Bodrum'da bir villa satın aldığı ve ödemelerini Seçil Erzan'a yaptığı ifade edildi. Semih Kaya'nın villayı almasının ardından Erzan, Fırat Özdemir'e 500 bin dolarlık ödeme yaptığını ve aynı dönemde lüks bir araç aldığını belirtti.

Erzan, Arda Turan ve Emre Belözoğlu'ndan aldığı paraları Semih Kaya ve Fırat Özdemir'e ödeme yapmak için kullandığını iddia etti. Ayrıca, özellikle Semih Kaya'nın tehditleri nedeniyle bu ödemeleri zorla yaptığını ifade etti.