Kara yolunda canlı yayın yaparken kamyon çarptı, hastanede hayatını kaybetti Kara yolunda canlı yayın yaparken kamyon çarptı, hastanede hayatını kaybetti

Milli futbolcu Arda Güler, sakatlık sorunları nedeniyle Real Madrid'in bugünkü antrenmanına katılamadı. Real Madrid'e transfer olduktan sonra yaşadığı sakatlıklarla mücadele eden Arda Güler, son olarak sol ayak arka adalesinden sakatlanmıştı.

Arda Güler, son üç gündür takımdan ayrı olarak fiziksel çalışmalarını sürdürüyordu. Ancak, Real Madrid'in yarın akşam oynayacağı Valencia maçı için yapılan antrenmana katılamadı.

Teknik direktör Carlo Ancelotti, daha önce Arda Güler'in sakatlık durumuyla ilgili özel bir program uyguladıklarını ve futbolcuyu riske atmadan, tam kapasitesine ulaştığında forma verme niyetinde olduğunu ifade etmişti.

La Liga'nın 13. haftasında Real Madrid, Valencia ile karşılaşacak, ancak Arda Güler bu maçın kadrosunda yer almayacak. Arda'nın sakatlık sorunlarının üstesinden gelerek tekrar sahada yer alabilmesi için rehabilitasyon çalışmalarına devam etmesi gerekecek.