Real Madrid Kulübü, Fenerbahçe'den transfer ettiği genç yetenek Arda Güler'i resmi olarak tanıttı. Madrid kentindeki Valdebebas tesislerinde düzenlenen tanıtım töreni, basına kapalı olarak gerçekleştirildi ve sadece kulüp yöneticileri, Arda Güler ve ailesi katıldı.

Gençler, Sıfır Faizli Kredi İçin Sıraya Girdi! Evlenmek İsteyen Herkes Başvuruyor Gençler, Sıfır Faizli Kredi İçin Sıraya Girdi! Evlenmek İsteyen Herkes Başvuruyor

Arda Güler, oldukça heyecanlı görünerek yaptığı kısa konuşmada, "Bugün benim hayatımın en özel günü. Herkese teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı. Törenin başında ise Arda Güler'in Fenerbahçe ve A Milli Takım performanslarından oluşan bir video gösterildi ve bu anlar salonu duygulandırdı.

Arda Güler'in annesi Serap Güler gözyaşlarına hakim olamayarak sık sık mendil ile yaşlarını sildi. Arda, annesine ve elinden tutan eşi Ümit Güler'e sarılarak destek verdi.

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, konuşmasında Arda Güler'i kutlayarak, "Arda, kulübümüzün değerlerini karşılayan bir futbolcusun. Burada hem futbolcu olarak hem de Real Madrid değerlerinde büyümeye devam edeceksin. Cesaret, kazanma arzusu, alçak gönüllülük. Real Madrid asla pes etmez." dedi.

Perez, Arda ve ailesini tebrik ederek, "Her futbolcunun gelişi bizim için büyük bir heyecan ve özel bir neşe kaynağıdır. Real Madrid tüm tarihi boyunca kadrosunda efsane futbolcuları bulundurmuş bir kulüptür. Bugün hem günümüzü hem de geleceğimizi güçlendireceğine inandığımız bir transferimiz var. Futbolda tüm dünyaya adını duyurma, zafer kazanma düşü kuran bir futbolcuyu kadromuza aldık. Hoş geldin Arda." şeklinde konuştu.

Perez ayrıca, "Arda, bu kulübü ve bu formayı tercih ettiğin için teşekkürler." diyerek Arda Güler'i övdü. Fenerbahçe ile başarılı bir sezon geçiren Arda Güler'in Türkiye Kupası'nı kazanması ve finaldeki performansı da vurgulandı. Perez, Arda'yı Türkiye'nin gururu olarak nitelendirirken, Real Madrid'in bir yaşam tarzı olduğunu ve Arda'nın bu hayali gerçekleştirdiğini belirtti. Ayrıca, Real Madrid taraftarının Arda Güler'e destek olacağını ve ona gereken motivasyonu sağlayacaklarını ifade etti.