Geçim sıkıntısı çeken emeklilere güzel bir haber geldi. Arabası olan emekliler artık Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) alt limit fiyatlarını ödemek zorunda kalmayacaklar. Bir banka, emekli müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı ve bu kampanya kapsamında emekli maaşı müşterilerine 12 bin TL promosyonun yanı sıra ücretsiz HGS hizmeti sunulacak.

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada tek şart olarak 'İlk kez emekli maaşı alacak müşteriler' ibaresi kullanıldı. Açıklamada Ziraat Bankasını tercih edecek emeklilerin bir yıl boyunca geçerli olacak avantajlardan hemen faydalanabileceğini belirtildi.


Ziraat Bankası emekli promosyon yarışında HGS hizmeti ve özel kampanyalı mevduat hesabı faizi sunarak yeni bir kulvar açtı.

EMEKLİ KAMPANYALARINDA HANGİ HİZMETLER VERİLECEK

Vadeli mevduat faizlerinde yeni oranlar: Ziraat Bankası'nın kampanyasından yararlanmak için en yakın şubeye gitmenin yanı sıra Ziraat Mobil ya da İnternet Bankacılığı'nın kullanarak vadeli mevduat hesabı açılabilecek.

HGS hizmeti: Ziraat Bankası, ilk kez emekli olan ve maaşını bankadan almaya başlayan müşterilere özel olarak ücretsiz HGS etiketi hizmeti verecek. HGS etiketinizi en yakın şubeye giderek alabilirsiniz.

Okul boşaltılıp, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dönüştürülecek iddiası Okul boşaltılıp, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dönüştürülecek iddiası

Kiralık kaza indirimi: Kasa kiralamak isteyen emeklilere kazalar yüzde 25 oranında indirim yapılarak kiralanacak.

Ücretsiz havale EFT FAST: Müşteriler dijital kanallar üzerinden yaptıkları Havale-EFT-FAST işlemlerinde ücret ödemeyecek.