Belediyesi tarafından Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile süslenerek dikkat çekici bir atmosfere büründü. Bu olay, Suudi yetkililerin Riyad'da oynanması planlanan Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçında futbolcuların Atatürk tişörtleri ve Atatürk'ün sözlerinin yazılı olduğu pankartlarla çıkmasına izin vermemesi üzerine gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rolex saat ve ıstakoz tepkisi: Ayrıca uyarmam mı gerekiyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rolex saat ve ıstakoz tepkisi: Ayrıca uyarmam mı gerekiyor?

Süper Kupa maçının ertelenmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nin bulunduğu sokağa Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı. Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nin bulunduğu sokağı bayrağımız ve Atatürk posterleriyle donatıyoruz. Ne mutlu Türk'üm diyene" ifadelerini kullandı.

Büyükelçiliğin bulunduğu Çankaya ilçesi Turan Emeksiz Sokağı, renkli görüntülerle dolarken, büyükelçilik binası önüne de benzer şekilde bayrak ve posterler yerleştirildi.