Amasya'da 4 Haziran'da meydana gelen sel felaketinde suya kapılarak kaybolan ikinci kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kışlacık köyünde piknik yapmaya giden üç kişinin içinde bulunduğu otomobilin sulara kapıldığı ve Serkan Şahin'in kurtulduğu ancak eşi Zilal Şahin ve arkadaşı Murat Ekşi'nin araçla birlikte sürüklendiği belirtilmişti. Murat Ekşi'nin cansız bedenine iki gün önce ulaşılmıştı.

Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı

Amasya Valiliği, AFAD, jandarma, özel idare ve Samsun Emniyet Müdürlüğü su altı arama ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Zilal Şahin'in cansız bedeninin bulunduğunu duyurdu. Arama çalışmalarının gece boyunca devam ettiği ve Zilal Şahin'in geç saatlerde bulunduğu ifade edildi.

Amasya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, sel felaketinde kaybolan ikinci kişinin cenazesine ulaşıldığı belirtilerek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileklerinin iletilmesi ve arama çalışmalarında görev alan personele teşekkür edildiği ifade edildi. Ayrıca, böyle afetlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunuldu.