İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli ikramiyesi açıklamalarına ilişkin sert bir tepki gösterdi. Ankara'nın Sincan ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde konuşan Akşener, "İşin tehlikede olduğunu görsün, 10 bin TL'ye çıkarmazsa adımı değiştiririm" dedi. Ziyarette Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım ve Sincan Belediye Başkan Adayı Fatih Koca da Akşener'e eşlik etti.

Akşener, vatandaşlardan en iyi hizmeti kimin vereceği konusunda düşünmelerini ve oy kullanmalarını istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere yönelik açıklamalarına atıfta bulunan Akşener, "İşin tehlikede olduğunu görsün, 10 bin TL'ye çıkarmazsa adımı değiştiririm" şeklinde konuştu.

Mayıs ayında doğal gaza zam yapılacak mı? BOTAŞ'tan açıklama geldi Mayıs ayında doğal gaza zam yapılacak mı? BOTAŞ'tan açıklama geldi

Akşener, seçmenlere 31 Mart'taki seçimlerde kendilerini ve çocuklarını düşünmeleri çağrısında bulunarak, oy isteğini şu sözlerle sürdürdü: "Torpilin ortadan kalkmasını istiyorsanız, atanamayan öğretmenlerin 100 bininin atanmasını istiyorsanız, esnafın yüzünün gülmesini istiyorsanız, mazotun ucuzlamasını istiyorsanız, ürünlerinizin karşılığının verilmesini istiyorsanız İYİ Parti'yi ve adaylarını destekleyin. Görün bakalım ne olacak? Sizden istirham ederek oy istiyorum. Elimi kolumu sallayarak istemiyorum, size kendimizi anlatarak, yapacaklarımızı söyleyerek istiyorum. Bu seçimde kendiniz için Sincan için evlatlarınız için emekliler için kayrılan yandaşlığa son vermek için liyakatin öne geçmesi için hırsızlığın ve yolsuzluğun sona ermesi için bir karar vereceksiniz."