Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle İzmit Belediyesi Fen İşleri ekipleri karşı karşıya geldi. Yetkili alanı krizi yaşandığı olayda, AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe'nin kendi yere atıp çığlık atması gündeme bomba gibi düştü. İzmit Belediye Başkanı ve çevresindekilerse o anda şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Memur ve Emekli ne kadar zam alacak? Uzman isim hesapladı Memur ve Emekli ne kadar zam alacak? Uzman isim hesapladı

"SALDIRIYORLAR POLİS ÇAĞIRIN"
AK Partili İbrahim Efe'nin yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. Yerde yuvarlandığı sırada başkasının ayağına çelme takarak düşürdü ve daha sonra ise, "Saldırıyorlar! Polis!" diye bağırmaya başladıktan sonra ayağa kalkıp kendini tekrar tekrar yere attı. Hürriyet ise şahit olduğu anlara, "Kimse bir şey yapmadı. Kendi kendine bağırıyorsun" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Fotoram Oiim

"BENİ DÖVÜYORLAR DİYE BAĞIRDIĞINI GÖRDÜK"
Başkan Hürriyet de bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Burada AK Parti meclis üyelerinin yaptığı şovu da unutmayacağım. Videolarını yayınlayacağız. Kendilerini nasıl yere atarak 'Beni darp ediyorlar' diye bas bas bağırdığını şaşkınlıkla izledik. Sayın İbrahim Efe'nin burada kendini yerlere atarak 'Beni dövüyorlar' diye bağırdığını gördük" ifadelerini kullandı.