AK Parti, 12-14 Kasım tarihlerinde Kızılcahamam'da bir çalışma kampı düzenleyecek. Bu kampın gündemi, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler olacak.

AK Parti, Milletvekili Genel Seçimlerin ardından gerçekleştirdiği 4. Olağanüstü Büyük Kongre sonrası yerel seçim çalışmalarına hız verecek. Ankara ve İstanbul gibi büyük iller başta olmak üzere birçok ilde seçim hazırlıkları yapacak.

MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı

Bu çalışma kampı, il başkanları ve Teşkilat Başkanlığı il koordinatörleriyle bir araya gelmeyi amaçlıyor. Kampın ana gündemi, yerel seçimler için izlenecek yol haritası ve aday adaylığı başvuruları olacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlayan seçim hazırlıkları, kampta ele alınacak. Çalışmaların sonuçlarına göre, 31 Mart 2024 yerel seçim süreci şekillenecek.

Kamp sırasında, AK Parti Genel Başkanvekilleri, Seçim İşleri Başkanı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Parti Sözcüsü sunumlar yapacaklar. Kampın sona ermesiyle birlikte yerel seçim süreci daha da hız kazanmış olacak.