Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, eşi Tuğba Avcı ve bacanağı Abidin Avcı ile Abidin Avcı'nın oğlu Mustafa Avcı'yı öldüren zanlı Kasım Avcı, saklandığı mağarada bulundu.

 Pazartesi gecesi Kasım Avcı, eşi Tuğba Avcı ile birlikte evde bulunan bacanağı Abidin Avcı ve Abidin Avcı'nın 9 yaşındaki oğlu Mustafa Avcı'ya silahla saldırarak kaçtı. Silah sesini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde, Tuğba Avcı, Abidin Avcı ve Mustafa Avcı'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Erdoğan'dan Türk Metal Sendikası'na taziye ziyareti Erdoğan'dan Türk Metal Sendikası'na taziye ziyareti

Zanlının yakalanması için çalışma başlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Taşkuyu köyü çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda, Kasım Avcı'nın köy kırsalındaki bir mağarada saklandığı tespit edildi.

Jandarma ekipleri operasyon düzenleyerek Avcı'yı mağarada yakaladı. Avcı'nın ekili arazisinde yapılan aramada 1 tabanca ve 1 tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan Avcı'ya yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen 7 kişi de ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.