Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlilik hazırlığı içinde olan çiftlere yönelik önemli bir destek paketi olan Aile ve Gençlik Fonu'nun başvuru tarihini açıkladı. Göktaş, uzun bir süredir üzerinde titizlikle çalışılan bu fonun başvurularının 15 Şubat tarihinden itibaren e-Devlet üzerinden alınmaya başlanacağını duyurdu. 

Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada, "Aile ve Gençlik Fonu üzerindeki çalışmalarımızı tamamladık ve 15 Şubat'tan itibaren başvuruları almaya başlayacağız. Bu süreçte başvurular, e-Devlet aracılığıyla gerçekleştirilecek." ifadelerini kullandı.

23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi 23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi

Özellikle faizsiz evlilik destek kredisiyle ilgili olarak Bakan Göktaş, başvurusu onaylanan çiftlere toplamda 48 ay vadeli, ilk 2 yılı geri ödemesiz olacak şekilde 150 bin lira kredi desteği sunulacağını belirtti. Bu finansal destek, genç çiftlere ekonomik anlamda önemli bir destek sağlamayı hedefliyor.