Adana'da yaşanan dehşet verici olayda, 49 yaşındaki Cem Suna'nın, 43 yaşındaki eşi Deniz ve 16 yaşındaki oğlu Alperen'i bıçakla öldürdükten sonra kendisini de yaraladığı bildirildi. Olayın gerçekleştiği apartmanda büyük bir dehşet yaşanırken, yetkililer soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 9. katında, sabaha karşı dehşet verici bir olay yaşandı. İddialara göre, cinnet geçiren Cem Suna, eşi Deniz ve oğlu Alperen'i bıçaklayarak öldürdü. Ardından kendisini de bıçakla yaraladı. Olayın ardından komşuların duyduğu sesler üzerine polis ekipleri çağrıldı.

Ev Almak İsteyenler Dikkat! Banka Banka Konut Kredilerinde Son Durum Ev Almak İsteyenler Dikkat! Banka Banka Konut Kredilerinde Son Durum

Polis ve sağlık ekiplerinin apartmana gelmesiyle birlikte anne ve oğlunun hayatını kaybettiği tespit edildi. Anne ile oğlunun cansız bedenleri olay yerinde bulunurken, Cem Suna ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavi altına alınan zanlının durumu ciddiyetini koruyor.

Olayın detayları incelenirken, yapılan ilk incelemede iki farklı bıçağın kullanıldığı belirlendi. Yetkililer, olayın nedenini ve sebebini araştırırken, aile içi bir anlaşmazlık veya diğer faktörlerin etkisi olup olmadığı üzerinde duruyor. Adana Emniyet Müdürlüğü soruşturmanın başlatıldığını ve detaylı bir şekilde olayın aydınlatılacağını açıkladı.