Maine eyaletinde gerçekleşen dehşet verici bir olayda, henüz kimliği belirlenemeyen bir zanlının 3 ayrı bölgede silahlı saldırı düzenlemesi sonucu en az 22 kişi hayatını kaybetti ve onlarca kişi yaralandı. Maine polisi, saldırının Leviston kentinde meydana geldiğini belirterek, 22 kişinin öldüğünü ve yaklaşık 60 kişinin yaralandığını açıkladı.

Bankalardan 25 bin TL faizsiz kredi kampanyası! Başvurular başladı Bankalardan 25 bin TL faizsiz kredi kampanyası! Başvurular başladı

Auburn Belediye Başkanı Jason Levesque, olayın ardından yaptığı açıklamada, saldırı nedeniyle okulların tatil edildiğini ve yetkililerin şüpheliyi bulmak için çalıştığını belirtti.

Androscoggin İlçesi Şerif Ofisi, şüphelinin kimliğini tespit etmek ve yakalamak amacıyla güvenlik kamerası kayıtlarından elde edilen bilgileri sosyal medyada paylaştı. Görsel kayıtlarda kahverengi mont ve siyah pantolon giyen zanlının uzun namlulu bir silahla insanları hedef aldığı görülüyor. Zanlının yüzünü gizlemediği ve kimliğini saklamadığı dikkat çekiyor.