Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 11 sözleşmeli bilişim personeli alımı için yazılı ve sözlü sınav yapacak.

Başvurular, 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında e-Devlet üzerinden veya Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunan adayların genel ve özel şartları sağlaması gerekmektedir. KPSS puanı olan adayların puanının %70'i ile yabancı dil puanının %30'u toplanarak sıralama yapılacak. Başvuruda bulunan adayların KPSS puanı olmayanlar veya belge ibraz etmeyenlerin KPSS puanı 70 olarak değerlendirilecek. Yabancı dil puanına ilişkin belge ibraz etmeyenlerin puanı sıfır olarak değerlendirilecek. En yüksek puandan başlayarak her bir ünvan için en fazla 10 katı aday yazılı sınava çağrılacak.

Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama

Yazılı sınav 27 Mart'ta, sözlü sınav ise 17-19 Nisan tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Yazılı ve sözlü sınav sonuçları www.icisleri.gov.tr ve www.nvi.gov.tr adreslerinden ilan edilecektir.