Ziraat Bankası, müşterilerini mutlu etmek için bir kampanya düzenliyor. Kampanyaya katılan ve belirli şartları yerine getiren herkese 1000 TL hediye veriliyor. Kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası kartınız olması gerekmektedir. "TATİLSEPETİ" anahtar kelimesini 4757 numarasına SMS göndererek kampanyaya anında katılabilirsiniz. Başarılı bir şekilde katıldığınızda Ziraat Bankası kartınıza 1000 TL yüklenecektir.

Ayrıca, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya da düzenlenmiştir. TATİLSEPETİ üzerinden yapacağınız 10.000 TL ile 19.999 TL arasındaki alışverişlerde 500 TL Bankkart Lira, 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 1000 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılmadan önce alışveriş yapmadan önce kampanyaya katıldığınızdan emin olmanız gerekmektedir.

Kazanılan Bankkart Liralar 09 Haziran 2023 tarihinde hesabınıza yüklenecektir. Kullanılmayan liralar 11 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazında tasarlanmış olup, her müşteri sadece bir ödül kazanabilir. Ek kartlar kullanılarak yapılan harcamalar, ana kart sahibinin harcamalarının bir parçası olarak kabul edilecektir. Bireysel kartlar kampanyaya dahil olurken, Bankkart Başak, Bankkart Business, Free Bankkart ve Bankkart Lira ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye Gri Listeden Çıkarılmazsa Bunun Siyasi Bir Karar Olduğunu Anlarız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye Gri Listeden Çıkarılmazsa Bunun Siyasi Bir Karar Olduğunu Anlarız

Detaylı bilgi ve kampanya şartları için Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.