Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atamasına İlişkin Kılavuz yayımlandı. Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atamasına İlişkin Kılavuz yayımlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaz saati uygulamasına sert bir çıkış yaparak, bu uygulamanın hiçbir faydasının olmadığını ve güvenlik sorunlarına yol açtığını belirtti. İmamoğlu, "Kararı alan ortada yok, kararın mantığı yok, tasarruf desen hiç yok... Bu anlamsız 'yaz saati' uygulamasının hiçbir faydası olmadığı gibi, güvenlik sorununa yol açıyor, herkesi depresif hale getiriyor, çalışanı öğrenciyi güne kötü başlatıyor. ARTIK VAZGEÇİN BU UYGULAMADAN!" şeklinde açıklama yaptı.

Özellikle Aralık ayında sabah okula ve işe gitmek zorunda kalan vatandaşların güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kaldığına dikkat çeken İmamoğlu, kış saati uygulamasının kaldırılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, bu uygulamanın herkesi depresif hale getirdiğini ve güne olumsuz bir başlangıç yapılmasına neden olduğunu ifade etti.