Pınar Işık Ardor'un TV 100 kanalında sunduğu programda konuk olarak katılan Gazeteci Gürkan Hacır, önemli açıklamalarda bulundu. Hacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yarın (28 Temmuz) adaylığını açıklayabileceğini iddia etti.

Gazeteci Gürkan Hacır, Ekrem İmamoğlu'nun bugün attığı “CHP’de değişim, Türkiye’de değişim, İktidar için değişim” başlıklı tweetin bir giriş olduğu asıl girişimin yarın geleceğini ve yapılacak kapsamlı açıklama ile değişim ile ilgili yol haritasını açıklayacabileceğini söyleyerek "Kesin söylemiyorum ama bir ihtimal Ekrem İmamoğlu yarın genel başkan adaylığını" duyurabilir dedi.

Gazeteci Gürkan Hacır "Ekrem İmamoğlu'nun bugünkü tweeti bir giriş, aslı yarın geliyor. Kesin söylemiyorum ama bir ihtimal Ekrem İmamoğlu yarın genel başkan adaylığını duyurabilir, kapsamlı bir açıklama yapacak ve kendi kaleme aldığı bir makaleyi sosyal medya hesabından paylaşacak. Yarın ilk defa değişim talebi doğrultusunda ne istediğini, nasıl bir yol haritası izleyeceğini net bir ifadeyle açıklaması bekleniyor. İBB çevrelerinden aldığımız haber bu." diye iddiasını canlı yayında duyurdu.

Amasya'da hayvana eziyet! Bakanlık olaya el attı: 5 gözaltı Amasya'da hayvana eziyet! Bakanlık olaya el attı: 5 gözaltı