Ev ve iş yeri kiraları ne kadar artacak? İşte yeni oranlar Ev ve iş yeri kiraları ne kadar artacak? İşte yeni oranlar

Rize'de bir kız öğrenci yurdunda meydana gelen asansör kazası sonrasında Vali İhsan Selim Baydaş, olay yerine gelerek önemli bir açıklamada bulundu.

İşte Vali Baydaş'ın açıklamaları;

Rize'de bulunan Ayder Kız Öğrenci Yurdu'nda yaşanan asansör kazası, büyük bir endişeye neden oldu. Bir asansörün bulunduğu katından zemin kata düşmesi sonucu yaşanan kaza sonrasında öğrenciler yurdu tahliye etti. İtfaiye ekipleri de yurda sevk edilerek asansörleri kontrol etti.

Vali İhsan Selim Baydaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Gürhan Yıldız, olay yerine geldi. Vali Baydaş, bina önündeki öğrencilere hitap ederek yaşanan olayı değerlendirdi.

Vali Baydaş, kazada yaralanan kimsenin olmadığını bildirdi ve ayrıca şunları ekledi: "Vali olarak söylüyorum; burada sorumlu olan arkadaşlarımızın görevden alınmasıyla ilgili, sorumluluk tespit ettiğim her arkadaşımın görevine son vereceğimi söylüyorum. Öğrenci arkadaşlarımla doğrudan temas kuracağım. Kendi telefonumu vereceğim. Yurdun her türlü problemi, asansörle ilgili sorunlar ifade edildi. Tamamıyla ilgili arkadaşlarınızla doğrudan iletişim kuracağım. Problemleri beraber çözeceğiz."

İl Gençlik ve Spor Müdürü Gürhan Yıldız da asansör düşmesi sonucu hiçbir öğrencinin sağlık sorunu yaşamadığını belirtti ve kazada yalnızca bir öğrencinin tedbir amacıyla hastaneye götürüldüğünü açıkladı.