Herkesin, Sihirli Annem’in Tuğçe’si olarak bildiği ancak şimdilerde oyunculuk kariyerine ara veren Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündemde yerini koruyor. Ersubaşı geçtiğimiz haftalarda eski eşiyle tekrar davalık olmasıyla gündeme gelmişti. Damla Ersubaşı dün yayınladığı bir videoda ise uyuşturucu kullandığını itiraf etti. Herkesi şaşkına çeviren olaydan sonra Damla Ersubaşı’nın avukatından ilginç bir açıklama yaptı.

Mustafa Can Keser'in, eski eşi Damla Ersubaşı'na velayet davası açtığı ortaya çıktı. Keser, eline geçen görüntülerle mahkemeye dilekçe verip, "Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum" ifdelerinde bulundu.

Büyük Eğitim Mitingi Saraçhanede Yapıldı Büyük Eğitim Mitingi Saraçhanede Yapıldı

Mustafa Can Keser, çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığına yönelil iddialardan sonra çocukların velayetini aldı.

Çocuklarının velayetinin eski eşine geçmesinin ardından Damla Ersubaşı ise sosyal medya hesabı üzerinden ağlayarak paylaştığı videoda uyuşturucu madde kullandığını itiraf etti. Ersubaşı şu cümlelere yer verdi:

"Şimdi ben bir dönem kışın uyuşturucuya düştüm. Uyuşturucu batağına düştüm. Uyuşturucu içti. Sonra parayı kumarda ve uyuşturucuda harcadım. Eski kocam çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı.

Sonra ben tabi bunu çeşitli vaatlerle aldım bu parayı. Parayı da tek başıma yedim Mustafa'nın hiçbir alakası yok. Sonra Mustafa beni sürekli bununla tehdit etti.

Önce bunu 'aileme söylerim, çocukları bana vereceksin' dedi. Tamam senin pisliğinden yeter ki kurtulayım dedim. 'Çocuklar sende kalsın' dedim. 'Ben çocuklarımı istediğim zaman görürüm' dedim. Hepsinin mesajları var.

Hepsinin de delillerini sunacağım bundan önce. Çocuklarımı verdim bırakmadı. Tehdide bitmedi, pisliği de bitmedi şiddeti de bitmedi. Parayı da ödüyorum ama ben bu sırada ablasına abisine. Seni magazine rezil edeceğim dedi. Çocuklarımı benden ayırdı ya, istediği her şeyi yapsın" yorumlarında bulunmuştu. Alınan bilgilere göre Damla Ersubaşı tarafından yeni bir açıklama paylaşıldı.
 


YENİ AÇIKLAMA YAPILDI
Eski eşi Keser’in iki kızının velayetini almak için kendisine şantaj uyguladığını ileri süren oyuncu, “Yasaklı maddeyi o kullanıyordu. Benim bir bağımlılığım yok. Videodaki sözleri bana zorla söyletti, şantaj yaptı” ifadesini kullandı.

Damla Ersubaşı’nın avukatı Mehmet Kutlu da paylaşım yapılan videonun, eski bir video olduğu iddialarında bulundu: “Mustafa Can Keser, müvekkili çocuklarıyla tehdit ederek ilgili videoyu kayıt altına aldırmıştır. Bu video 1.5 sene öncesine ait olup, eski eş tarafından şimdi medyaya servis edilmiştir." açıklamasını yaptı.