Konut alıcıları, belli bir peşinat ödedikten sonra kalan tutarı bankadan kredi kullanarak taksitlerle ödeyebilecek. Peki, bu kampanyaların detayları neler ve başvurular nasıl yapılacak?

Vakıfbank'tan Tek Konut Fırsatı

Vakıfbank'ın listesinde tek bir konut bulunuyor ve bu konut 390 bin lira fiyat etiketiyle satışa çıkarıldı. Başvurular ve diğer bilgiler için "TIKLAYIN" adresi ziyaret edilebilir.

Halkbank İle Türkiye Genelinde Konut Çeşitliliği

Halkbank, Türkiye genelinde birçok ilde çeşitli fiyat aralıklarında ev satışa sunuyor. Konutlar 176 bin lira ile 2 milyon lira arasında değişirken, çoğunluğu 1 milyon liranın altında fiyatlandırılmış durumda. Detaylar ve başvuru için: "TIKLAYIN"

Ziraat Bankası: Farklı Fiyat Aralıkları ve Online Başvuru İmkanı

Ziraat Bankası'nda konut fiyatları 157 bin 500 lira ile 3 milyon lira arasında değişiyor. Online başvuru ve detaylar için: "TIKLAYINhttps://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-index.intengo?activeTab=allItems&cid=502418"

Özel’den Kobani Davası'na ilişkin ilk açıklama: 'Bu dava siyasi bir dava' Özel’den Kobani Davası'na ilişkin ilk açıklama: 'Bu dava siyasi bir dava'

Başvuru Süreci ve İpuçları

Başvuru süreçleri bankalara göre değişiklik gösterse de, genel olarak teminat yatırma ve belge teslimi aşamaları bulunuyor. E-ihale yöntemi ve fiziki ihale yöntemiyle satışlar gerçekleştiriliyor.

İŞTE KAMU BANKALARININ TÜM İLANLARI: