Play-Off  Yarı Final Maçında ilk hareketlilik Play-Off Yarı Final Maçında ilk hareketlilik

Acı Haberi Menajerlik Ajansı Duyurdu

Ünlü Türk oyuncu Ünal Silver, 75 yaşında hayata veda etti. Sevilen sanatçının ölüm haberini menajerlik ajansı sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Silver, birçok dizi ve filmde önemli rollerle izleyicinin gönlünde taht kurmuştu.

Sektör ve Hayranları Yasta

Ünal Silver'ın vefat haberi, başta yakın arkadaşı Renda Güner olmak üzere, tüm sektörü ve hayranlarını yasa boğdu. Renda Güner, sosyal medya hesabından "Usta Oyuncumuz ve çok değerli dostumuz Ünal Silver’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.. Onu çok özleyeceğiz" notunu paylaştı.

Ünal Silver'ın Unutulmaz Rolleri

Ünal Silver, Türk televizyon ve sinemasına adını altın harflerle yazdırmış bir sanatçıydı. 2010 yılında ekrana gelen "Deli Saraylı"da Amiral Sir Edward karakterini, "Gönülçelen" dizisinde Burhan karakterini ve "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ile "Diriliş Ertuğrul" gibi kült projelerde de rol almıştı. Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü oynadığı "Kuzey Güney" dizisinde Atilla Sinaner karakteriyle de büyük beğeni toplamıştı.

Sanat Hayatı ve Kimliği

Ünal Silver, 16 Temmuz 1948 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Genç yaşlarda başladığı sanat hayatında, her biri kendine has karakterleri canlandırarak dikkat çekmişti. 2012 yılında ekrana gelen ve Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ''Benim İçin Üzülme'' adlı dizi de dahil olmak üzere, geniş bir projede yer alarak Türk dizi tarihine adını kazındırmıştı.

Hafızalardan Silinmeyecek Bir İsim

Ünal Silver'ın vefatı, Türk televizyon ve sinema sektörü için büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Yıllar içinde izleyiciyle kurduğu derin bağ, onu sadece bir ekrandaki yüz olmaktan çıkartıp, izleyicinin hayatına da dokunan bir sanatçı haline getirmişti.