Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz coğrafyamızda çatışma, kan ve gözyaşı görmek istemiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz coğrafyamızda çatışma, kan ve gözyaşı görmek istemiyoruz

Metin Uca'nın kendi sosyal medya hesabından paylaşılan bir mesajda ise, geçtiğimiz Pazartesi günü hızla iyileştiğini belirtmiş ve en kısa zamanda bir araya gelmeyi umut etmişti. Ancak 3 Kasım'da yaşadığı trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede durumu ağırlaşmış, şah damarlarının tıkalı olması nedeniyle entübe edilmişti.

Menajeri Baykara, Metin Uca'nın tedavisine ilişkin yaptığı açıklamada, 15 Kasım sabahı taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerektiğini ve operasyon sonrası yaşanan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildiğini belirtmişti. Maalesef, Metin Uca'nın sağlık durumu kötüleşmiş ve yaşamını yitirmiştir.

images (1)-120

Metin Uca, 13 Kasım 1961'de İstanbul'da doğmuş, kimya mühendisliği, jeoloji mühendisliği ve tiyatro eğitimleri almıştı. Kariyerine Anadolu Ajansı muhabiri olarak başlamış, ardından TRT'ye geçmiş ve özel televizyonlarda da görev yapmıştı. "Günaydın Türkiye" adlı sabah haberleri programıyla geniş kitlelere ulaşmış ve uzun yıllar boyunca çeşitli gösteri ve seslendirme çalışmalarına imza atmıştı.