Türk Hava Yolları , 2024 yılında kabin memuru alımlarıyla genç ve dinamik adayları bünyesine katmaya hazırlanıyor. İşte başvuru şartları ve detaylar...

Türk Hava Yolları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, 2024 yılında gerçekleşecek kabin memuru alımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

H9Mb Ga Fv M U Cm G U Tu H Sh K0 Q

Bolat, kadın ve erkek adaylara eşit fırsatlar sunulacağını belirterek, alımların 2024'te yapılacağını duyurdu. İlan ve program detaylarının daha sonra açıklanacağını belirten Bolat, bu adımın şirketin çeşitliliği ve eşitliği destekleme çabasının bir parçası olduğunu söyledi.

Başvuru Şartları

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak (Mavi kart sahipleri başvuru yapabilir).
  2. 01/01/1983 ile 31/12/2003 tarihleri arasında doğmuş olmak.
  3. En az lise mezunu olmak.
  4. İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih nedenidir).
  5. Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak.
  6. Daha önce Türk Hava Yolları ve iştirakleri ile diğer işyerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmamış olmak.

Başvuru İşlemleri

Başvurular, Türk Hava Yolları resmi kariyer web sitesi olan kariyer.thy.com adresinden belirtilen tarihler arasında yapılacaktır.

Adaylarda Aranan Nitelikler

Bakan Tekin'den Öğretmen Atamalarıyla İlgili Açıklama: Jüri ve Aday Kod İle Tanımlanacak Bakan Tekin'den Öğretmen Atamalarıyla İlgili Açıklama: Jüri ve Aday Kod İle Tanımlanacak
  1. İletişim becerileri yüksek, ekip çalışmasına yatkın.
  2. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen.
  3. Dış görünüş ve kişisel bakımına özen gösteren.
  4. Sorumluluk sahibi ve müşteri odaklı.

Başvuru Süreci ve Detaylar

THY kabin memuru alımı ile ilgili detaylar daha sonra açıklanacak olup, başvuru süreci belirtilen tarihlerde kariyer.thy.com adresinden erişime açılacaktır. Adaylar, başvuru öncesinde belirtilen şartları dikkatlice inceleyerek gereklilikleri sağlamalıdır.