Açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci dün Müge ile Gülşen'le 2.Sayfa programına konuk oldu. Programda genç kızların giyinişini eleştiren Tuğba Ekinci sosyal medyada gündem oldu. Hemcinslerini hedef alan Ekinci çok sert yorumlarda bulundu. ''Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz'' , "Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Ahlaklı kadınlar olsalar bunlar olmaz" 

Kobani Davası kararları: Kime ne kadar ceza verildi? Kobani Davası kararları: Kime ne kadar ceza verildi?

Ekinci, genç kızlara seslenerek; "Genç kızlara sesleniyorum, toplu taşıma araçlarında kıyafetlerinize dikkat edin. Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz. Erkekler kadınlardan daha namuslu. Kadınlar nerede, nasıl giyineceklerini bilmedikleri için başlarına böyle şeyler geliyor. Kadınlar benim duruşumu örnek alsalar ne dayak yerler ne de başlarına bir şey gelir" ifadelerini kullandı.

Ekinci sarfettiği cümleleri "Genç kızlarımızı korumak kollamak için konuşuyoruz" diyerek niyetini belirtti. 

Tuğba Ekinci'nin canlı yayındaki açıklamalarını duyan İletişim Uzmanı Yelda Kırçuval ise canlı yayına bağlanıp ''Hiçbir kadın kıyafetinden dolayı ne şiddeti ne de tacizi hak etmiyor'' açıklamasında bulundu.

Ekinci yayında Müge ve Gülşen ile de ters düştü. ''Erkekler kadınlardan daha namuslu'' diyen Ekinci  devamında ''Erkek her zaman kadından üstündür. Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Çileden çıktığını anladığı an ya susar ya dayak atar. Dayak atamayacağını atamıyorsa susar'' dedi.

Ekinci sözlerine devam ederek ''Ozan Güven, Ahmet Kural ve Mehmet Ali Erbil gibi vizyonlu insanların düşürüldüğünü düşünüyorum. Nasıl kadınları düşürüyorlar? Bizim erkeklerimizi de düşürüyorlar. Bunlar ahlaklı, normal, düzgün hayatları olan kadınlar olsalar bunlar olmaz'' ifadelerini kullandı.

Tuğba Ekinci Kimdir?

Tuğba Ekinci 9 Haziran 1977 yılında Kars'ta dün, Türk pop müziği şarkıcısı.

Şov dünyasına girişi Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum'da 'Mavi Düşler' dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu. Çarkıfelek'te bir süre hosteslik yaptı. Kral TV'de VJ oldu. 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı. Babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri aldı. Buzda Dans yarışmasının finalisti idi.

Pendik Lisesi mezunudur. Annesi hemşire, babası İTÜ mezunu inşaat mühendisidir. Basketbolcu Fatih Özbilen'in eski eşidir.