Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Batuhan Akar, eşi Halime ve çocukları Tunahan (7) ile Umay (3) Malatya'da toprağa verildi.

MEB'den 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması: Başvurular Yarın Başlıyor MEB'den 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması: Başvurular Yarın Başlıyor

Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Batuhan Akar, eşi Halime ve çocukları Tunahan ile Umay, Malatya'da son yolculuklarına uğurlandı. Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip ayrı ayrı cenaze namazı kılındıktan sonra, anne, baba ve çocuklarının naaşları toprağa verildi.

Törene, Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın, polisler ve Akar ailesinin yakınları katıldı. Kazanın, Şanlıurfa-Adıyaman kara yolunun Arıkök Mahallesi yakınlarında meydana geldiği ve polis memuru Batuhan Akar'ın kontrolünden çıkan otomobilin karşı şeride geçerek bir kamyonla çarpıştığı belirtildi. Kazada, otomobil sürücüsü olan Batuhan Akar ile araçtaki eşi Halime, oğlu Tunahan ve kızı Umay yaşamlarını yitirmişti.