Okula Gizlice Aldığı Biber Gazı Sınıfta Patladı! Öğrenciler Ambulans ile Hastaneye Alındı Okula Gizlice Aldığı Biber Gazı Sınıfta Patladı! Öğrenciler Ambulans ile Hastaneye Alındı

Konut satışı başvurularının alınacağı iller arasında Ankara, İstanbul, Tekirdağ gibi büyük şehirlerin yanı sıra Afyonkarahisar, Kütahya, Konya gibi iller de yer alıyor. Başvuracak bireylerin 18 yaşını doldurmuş olması gerekmekte ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına sahip olmaları ön koşul olarak belirtilmiş. İkamet şartı aranmadan gerçekleştirilecek satışlar, vatandaşlara geniş bir yelpazede ev sahibi olma olanağı sunuyor.

Ödeme seçenekleri

TOKİ, bu satış duyurusu ile birlikte farklı peşinat ve vade seçenekleri sunuyor. Osmaniye’de satışa sunulan 142 konut için yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade imkanı bulunuyor. İstanbul’daki konutlar için ise üç farklı ödeme seçeneği mevcut. İlk seçenekte yüzde 50 peşinat ve 60 ay vade, ikinci seçenekte yüzde 40 peşinat ve 48 ay vade, üçüncü seçenekte ise yüzde 30 peşinat ve 36 ay vade ile konut sahibi olunabiliyor. Diğer illerdeki konutlar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sunuluyor, bu da alıcılar için cazip kılan bir diğer detay olarak öne çıkıyor.

Hangi illerde satış var?

TOKİ’nin açıklamasına göre konut satışları; Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Denizli, Elazığ, Giresun, İstanbul, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Osmaniye, Tekirdağ, Trabzon ve Kars olmak üzere toplam 15 ilde gerçekleştirilecek.