Kardeş ülkeler Azerbaycan ve Kazakistan'dan sonra Türkmenistan'a da TOGG araçları teslim edilmeye başlandı. Pamukkale Travertenleri renginde iki TOGG aracı, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'a teslim edildi.

togg-turkmenistan-aa-2069780

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır,  "Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle, Türkmenistan'a ve Halk Meclisi Başkanı'na sunulmak üzere 2 adet Togg otomobilimizi getirdik. Bugün burada, 'akıllı şehir' olarak tasarlanan Arkadağ şehrinin açılış töreni var. Bir akıllı şehrin açılış töreninde, Türk mühendislerinin eseri olan akıllı cihazları, Togg araçlarını sunmanın da ayrıca çok anlamlı olduğunu düşünüyorum." diye konuşarak sözlerine şöyle devam etti: 

"Geçiş töreninde de Sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat ismi zikredildi ve Togg araçlarımız da geçiş törenine katıldı. Bu da bizim için ayrı bir mutluluk vesilesi oldu. Ümit ediyorum önünüzdeki dönemde Togg araçları sadece Türkiye'de değil, başta Türk Cumhuriyetleri ve kardeş coğrafyalarımız olmak üzere tüm dünyada büyük bir beğeniyle takdir toplamaya devam edecek" dedi.

Özgür Özel: "Müfredat Yapmak Anayasa Yapmak Gibidir" Özgür Özel: "Müfredat Yapmak Anayasa Yapmak Gibidir"