Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, T10X'in 20 bin satış sözünü yerine getirdikten sonra kurasız olarak satışa başladı. Ardından, T10F sedan modelini tanıtarak elektrikli araç dünyasında dikkatleri üzerine çekti.

Bugün, Togg CEO'su Gürcan Karakaş, çift motorlu dört çeker T10X'in, T10F sedanın satış tarihi, Togg T8X B-SUV modeli ve Avrupa operasyonları hakkında açıklamalarda bulundu.

Karakaş, Gemlik ilçesindeki Togg Teknoloji Kampüsü'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek gelecek planları hakkında önemli bilgiler verdi.

Naci Görür illeri sıraladı: Bugünlerde endişelendiriyor Naci Görür illeri sıraladı: Bugünlerde endişelendiriyor

Çift motorlu dört çeker T10X satış tarihi için Karakaş, haziran-temmuz aylarında "limited edition" olarak sunulabileceğini belirtti.

Togg T10F sedanın satış tarihi ve Togg Avrupa çalışmaları için ise Karakaş, T10F fastback sedan modelinin Mart-Nisan 2025'te satışa sunulacağını ve B-SUV T8X modelinin de aynı dönemde tanıtılabileceğini ifade etti.

Karakaş ayrıca, yurt dışındaki elektrikli araç pazarındaki gelişmelere göre planlarını değiştirdiklerini açıkladı. Şirketin, artık İskandinav ülkelerinden başlayıp doğrudan Almanya, Fransa ve İtalya gibi merkezi pazarlara yönelme kararı aldığını belirtti.