TOGG, Türkiye'nin mobilite sektöründe öncü teknoloji markası olarak adını duyurmaya devam ediyor. Son olarak, Togg tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024 yılında T10X modeline sipariş veren kullanıcılar için önemli bir değişiklik duyuruldu. Bu yıl, T10X'lerin teslimatında çekiliş uygulanmayacak ve kullanıcılar, sipariş sırasına, tercih ettikleri konfigürasyon özelliklerine ve üretim planlamasına bağlı olarak kısa sürede teslim alabilecekler.

20 Ocak itibarıyla yeni siparişleri almaya başlayan Togg, T10X modelini Türkiye'nin çeşitli şehirlerindeki kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Özellikle, Erciyes Kayak Merkezi'nde kurulan mobil deneyim merkezi, kullanıcılara T10X'in performansını deneyimleme fırsatı sunuyor. Kar, buz ve rüzgar gibi zorlu koşullarda test edilen T10X, üstün yol tutuşu, güvenlik ve konforuyla dikkat çekiyor.

2024 üretim yılı T10X'lerde sunulan donanım versiyonlarına baktığımızda, standart V1 donanım tipi, 18 inç jantlarla birlikte kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla erişim, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası gibi "teknoloji ve konfor" özelliklerini içeriyor. Ayrıca, kullanıcılar istedikleri takdirde arkadan itişli V1 donanım tipini uzun menzil seçeneğiyle de satın alabiliyorlar.

TBMM'de gündem bu hafta yoğun TBMM'de gündem bu hafta yoğun

Diğer bir seçenek olan V2 donanım tipi ise standart 19 inç jantlarla birlikte elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar ile ön cam ve ısıtmalı arka koltuk gibi "kış paketi" özelliklerini sunuyor. Ayrıca, acil durumlarda kendiliğinden devreye giren çocuk tespit sistemi de standart olarak bulunuyor.

Togg'un bu yenilikçi adımıyla, kullanıcılar T10X'lerini daha hızlı ve tercih ettikleri özelliklerle birlikte alma şansına sahip olacaklar.