Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) temsilcileriyle gerçekleştirdiği görüşme sonrasında, hazır beton üreticilerinin ve satıcılarının "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına katılacakları taahhüdünde bulunduklarını açıkladı.

Bakan Bolat, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık ve diğer üyelerini kabul ettiğini ve hazır beton sektörünün karşılaştığı sorunları görüştüklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye Gri Listeden Çıkarılmazsa Bunun Siyasi Bir Karar Olduğunu Anlarız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye Gri Listeden Çıkarılmazsa Bunun Siyasi Bir Karar Olduğunu Anlarız

Son dönemlerde ülke genelinde ve özellikle 6 Şubat depreminin en fazla etkilediği 5 kentte yaşanan yüksek fiyat artışları ve pazarı bozucu uygulamalarla ilgili uyarıları ve fiyatların indirilmesi taleplerini kendilerine ilettiğini vurgulayan Bolat, THBB Yönetim Kurulu ve hazır beton üreticisi işletmelerin, "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına katılmayı taahhüt ettiklerini ve bu katkıyı kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.