Türk Hava Yolları, uçuş operasyonlarına etki eden bir network altyapı sorununu kamuoyu ile paylaştı. Bu sorun, bilet alma ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklara yol açtı.

Yahya Üstün'den açıklama

Tomurcuk çayın kilogram fiyatı belli oldu Tomurcuk çayın kilogram fiyatı belli oldu

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada bu tür teknik aksaklıkların beklenmedik olduğunu ve şirket olarak yolcuların mağduriyetini en aza indirmek adına çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Üstün, "Network altyapısındaki sorunun çözümü için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Özür dileriz ve sorunun en kısa sürede giderilmesi için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

İptal edilen seferler ve yolcular için yapılan düzenlemeler

Bu aksaklık sebebiyle, bugünkü 19.00 ile 22.00 saatleri arasında İstanbul'dan kalkacak tüm uçuşlar iptal edildi. THY yetkilileri, iptal edilen seferler nedeniyle mağdur olan yolcuların konaklama, iade ve olası diğer mağduriyetlerini tazmin etmek için gereken adımları atacaklarını belirtti.

Türk Hava Yolları, teknik sorunun çözülmesi için gerekli çalışmaların devam ettiğini ve yaklaşık 30 dakika içerisinde konu hakkında daha detaylı bilgilendirme yapacaklarını duyurdu.