MEB, Eğitim fakültesi dekanlarıyla buluşuyor! MEB, Eğitim fakültesi dekanlarıyla buluşuyor!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in heyecan dolu maçlarından biri olan Ankaragücü-Galatasaray müsabakasının oynanacağı stadyumu belirledi. Galatasaray'ın talebi üzerine yapılan stat değişikliği başvurusunun ardından TFF, kararını verdi ve maçın Eryaman Stadı'nda oynanmasına karar verdi.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin aynı stadyumu kullandığı için zeminin etkilenmemesi ve bakımının sağlıklı yapılması amacıyla Gençlerbirliği'nin başka bir statta maçlarını oynaması gerektiği kulübe bildirildi. Bu nedenle, Ankaragücü maçlarını Eryaman Stadı'nda oynamaya devam edecek.

Galatasaray'ın, maçın zeminindeki bozukluklar nedeniyle başka bir stadyumda oynanması talebi üzerine TFF'nin bu kararı alması önemli bir gelişme oldu. MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, yapılan denetimler sonucunda sahanın uygun olduğunu belirtmiş ve teknolojinin imkanlarının maksimum düzeyde kullanılarak bakımın sağlandığını ifade etmişti.

Ankaragücü-Galatasaray karşılaşması, Süper Lig'in 26. haftasında 18 Şubat Pazar günü saat 19.00'da Eryaman Stadı'nda gerçekleşecek. Bu karşılaşma, futbolseverlerin heyecanla beklediği önemli maçlardan biri olacak.