Bir milletvekili istifa etti! Ak Parti'ye geçecek iddiası... Bir milletvekili istifa etti! Ak Parti'ye geçecek iddiası...

Bankacı Seçil Erzan, 'Fatih Terim Fonu' dolandırıcılığına karışan isim olarak gündemdeki yerini koruyor. CNN Türk'ün haberine göre, Erzan'ın tefeciler tarafından tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı. Aralarında Arda Turan, Muslera ve Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların da yer aldığı büyük vurgunun ardından yaşananlar şoke ediyor.

İddialara göre, fon zincirine 10 milyon lira yatıran İranlı Hakkani, parasını talep etti ancak alamadı. Bu durum üzerine Erzan'ın tefeci Süleyman Aslan'a başvurarak 10 milyon lira aldığı iddia edildi. Ancak olaylar burada kalmadı. Hakkani'nin daha fazla para istemesi sonucunda Erzan, tefeciye 14 milyon liralık senet imzaladı.

Görüntülerde, İranlı Hakkani tarafından boş bir araziye götürülen Erzan'ın, tefecilerin talimatları doğrultusunda söylediklerini tekrarladığı görülüyor. Erzan, Muci ve Nazlı'nın senetlerinde her ikisinin de hiçbir çıkarının olmadığını belirterek, Süleyman Amca'dan bu duruma müdahale etmemesini rica ediyor.