Sedyeden Kalkıp Doktora Saldırmıştı! Şüpheliler Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı Sedyeden Kalkıp Doktora Saldırmıştı! Şüpheliler Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmada Gazze'de yaşananlar ile ilgili toplandı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Savaşın önlenmesi için Türkiye olarak üzerimize düşeni yerine getirmeye hazır olduğumuzu ifade ediyoruz.” diyerek TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Savaşın önlenmesi için Türkiye olarak üzerimize düşeni yerine getirmeye hazır olduğumuzu ifade ediyoruz.” açıklamasını yaptı. 

tbmm-de-bu-hafta-neler-gorusulecek-11

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Oluç, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, YSP (HDP) Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan bildiriye imza atarken söz konusu gizli oturumda konuşulanlar 10 yıl saklanacak.

1-1-trilyonluk-ek-butce-teklifi-tbmm-de-kabul-edildi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışma ile ilgili yaptığı açıklama sonrası başkanlığa sunulan kapalılık önergesinin kabulu sebebiyle gizli oturumda konu ile ilgili gizli görüşme gerçekleştirildi.