Kamu İhalelerine Yönelik Yeni Düzenlemeler Resmi Gazete'de Yayımlandı Kamu İhalelerine Yönelik Yeni Düzenlemeler Resmi Gazete'de Yayımlandı

İstanbul'un Şişli ilçesinde, bir kişi, tahliye kararına rağmen daireyi terk etmeyerek memurlara direnmiş ve binayı benzin dökerek ateşe vermiş. Dehşet anları güvenlik kameralarına yansırken, polis üç kişiyi gözaltına aldı.

Olay, saat 10.30 civarında Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde meydana geldi. Gecekondu olarak kullanılan alan yıllar önce yıkılarak yerine bina yapıldı. Bu süre zarfında, binada yaşamaya başlayan kişiler arasında hak sahibi olduğunu iddia edenler de bulunuyordu.

Bina sahibi durumu fark edince mahkemeye başvurdu. Mahkeme kararıyla iki daire boşaltıldı, ancak bir kişi daireden çıkmayı reddetti ve direnmeye başladı.

Bugün sabah saatlerinde, memurlar tahliye için geldiğinde olaylar çığırından çıktı. Daireden çıkmayan kişi çatıya çıkarak binayı benzinle ateşe verdi. Polis müdahale ederek şahısları etkisiz hale getirdi ve bir kadın ile iki kişi gözaltına alındı. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.