Kayserispor, FIFA'dan alınan transfer yasağı sonrasında mali sıkıntılarla karşı karşıya kaldı ve şimdi de icralık duruma düştü. Kayseri Genel İcra Dairesi'nin girişimiyle, futbol kulübü 27 Şubat'ta gerçekleşecek açık artırmayla satışa çıkarılacak.

FIFA'dan alınan transfer yasağının ardından Kayserispor'un zorlu bir dönemden geçtiği belirtiliyor. Yerel medyada yer alan iddialara göre, Kayseri Genel İcra Dairesi'nin müdahalesiyle, Kayserispor'un futbol anonim şirketi markası borç nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak

İcra Dairesi tarafından yapılan duyuruda, Kayserispor Futbol Anonim Şirketi markasının icradan satışa sunulduğu ve belirlenen muhammen bedelin 35 milyon TL olduğu ifade edildi. İlan.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek olan icra satışı, 20 Şubat 2024 tarihinde saat 14.41'de başlayacak ve 27 Şubat saat 14.41'de sona erecek. Teklifler online olarak verilecek. Eğer bu tarihler arasında satış gerçekleşmezse, ikinci satış ihalesi 14 Mart'ta başlayacak ve 21 Mart'a kadar tekliflere açık olacak.

Ayrıca, Kayserispor Store ismi ile Kayserispor Futbol Okulları isimleri de ayrı ayrı satışa çıkarılacak. Kayserispor Store için belirlenen muhammen bedel 4 milyon TL iken, Kayserispor Futbol Okulları için bu bedel 8 milyon TL olarak belirlendi.