Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa maçı öncesinde gerginlik yaşandı. Suudi yetkililer, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün pankartları ve tişörtlerine izin vermemesi üzerine kriz başladı.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesinde iki takımın sahaya çıkacakları tişörtler ve pankartlar konusunda izin alamayınca Galatasaray ve Fenerbahçe yetkilileri acil bir toplantı düzenleme kararı aldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Atamız'ın 'Yurtta sulh cihanda sulh' sözünü hatırlatmak istiyorum. Biz bu pankartla çıkacaktık, 'Peace at home, peace in the world'. Anladığım kadarıyla otoriteler bunu kabul etmemişler. Tam netleşmedi konu." ifadelerini kullandı.

Tıp ve diş hekimliği uzmanlık eğitimine ilişkin taslak müfredat erişime açıldı Tıp ve diş hekimliği uzmanlık eğitimine ilişkin taslak müfredat erişime açıldı

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan ise Milliyet'e yaptığı açıklamada, "İstiklal Marşı'mızın okunmasına izin verilmezse sahaya çıkmıyoruz" dedi.