Borsa İstanbul'da son dönemlerin en büyük hareketliliği yaşanıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), piyasa gözlerinin üzerinde olduğu üç şirketin halka arz onayını verdi.

Fiyatlar Belli Oldu: İşte Üç Şirketin Hisse Fiyatları!

SPK, Hat-San Gemi İnşaa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin hisse fiyatını 22,60 TL, Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin hisse fiyatını 9,30 TL ve Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin hisse fiyatını ise 22,66 TL olarak belirledi.

Reeder Teknoloji Halka Arz Tarihleri ve Detaylar

Reeder Teknoloji, 13-15 Eylül tarihleri arasında talep toplayacak. Türkiye'de cep telefonu montaj sektöründe faaliyet gösteren bu şirket, sermayesini 780 milyon TL'den 950 milyon TL'ye çıkartarak 170 milyon adet hisseyi ve 45 milyon adet ortak satışını 9,30 TL üzerinden halka arz edecek. Bu halka arz işlemi toplamda 215.000.000 lot büyüklüğünde olacak.

Adra Gayrimenkul Dağıtım Politikası: Eşit mi, Oransal mı?

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 22,66 TL'den halka arz yapacak ve talepler #ADGYO borsa kodu ile toplanacak. Şirket, toplamda 73.700.000 lotunu eşit şekilde dağıtacak. Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş., bu sürecin liderliğini üstlenecek. Adra Gayrimenkul, halka arz sonrasında Borsa İstanbul'un "Yıldız Pazar"ında işlem görecek. Şirketin halka arz büyüklüğü ise 1.600.000 TL olarak açıklandı.

8 Yaşındaki Çocuk Köpek Saldırısında Yaralandı 8 Yaşındaki Çocuk Köpek Saldırısında Yaralandı

Hat-San Gemi: Kaç Lot Satışa Çıkacak?

Hat-San Gemi İnşaa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş., toplamda 44.330.000 lotunu eşit dağıtım metodu ile halka arz edecek. İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş., bu sürecin konsorsiyum liderliğini yapacak. Hat-San Gemi, 22,60 TL'den hisselerini halka arz edecek ve Borsa İstanbul'un "Yıldız Pazar"ında işlem görecek. Şirketin halka arz büyüklüğü tam 1 milyar TL olarak belirlendi.