Simpsonlar’ın Disney’in Fox’u satın alması, Donold Trump’ın başkanlığı, Kamala Harris’in başkanlığı, Kolomb heykelinin başının kesilmesi, akıllı saatler, ebola virüsü, korona virüsü, eski Beatles mektubu, 11 Eylül Saldırıları ve Lady Gaga’nın Super Bowl’da havaya uçması, Titan faciası hatta Kahramanmaraş depremini önceden bildiği iddia edilen dizinin son kahaneti gündem oldu. 

Simpsonların Rusya-Ukrayna savaşını da öngördüğünün iddia edilmesinin ardından sosyal medya kullanıcıları bu kez de Amerikalı gazeteci Natalie Morris’in sözleriyle yeniden gözlerini Simpsonlara çevirdi.

KOSAVA-SIRBİSTAN ARASINDA SAVAŞ ÇIKACAK

Natalie Morris'in katıldığı bir televizyon programında Simpsonlar’ın 2023 yılı için bir savaş kehanetini fark ettiğini belirterek, 2023 yılının sonbaharında Balkanlar’da çıkan bir savaşı içeren sahnelere yer verilen bölüm için “Kosova, Simpsonlar'ın 2023 sonbaharında Kosova ve Sırbistan arasında bir savaş çıkacağını öngören bu sahnesini gördünüz mü? Uğursuz görünüyor” dedi. 

2005 yılında yayınlandığı öğrenilen “Home Away From Homer” bölümünde dikkat çeken tarih detayı da gündem oldu. Aynı bölümün  bir sahnesinde Simpsons ailesinin sinema salonuna geldiğinde bir afişin önünde durduğu görülüyor. Morris, “Aynı sahnede Simpsonlar sinemaya geliyor ve burada "Oppenheimer" filmini gösteriyorlar. Yıl 2023 ve Oppenheimer filmi gösteriliyor"  şeklinde konuştu. Öte yandan Amerikan biyografik drama filmi Oppenheimer, 21 Temmuz 2023 tarihinde gösterime girecek. 

AK Parti'de kamp tarihleri belli oldu AK Parti'de kamp tarihleri belli oldu